Welkom

Volledige heropstart lagere school

Geachte ouders

 

Vrijdag a.s. 5 juni is het zo ver! Vanaf vrijdag kunnen terug alle leerlingen naar school en dan nog wel voltijds (woensdag inbegrepen) en met de ganse klasgroep; iets waar velen naar uit keken. Om dit mogelijk te maken, trof de school een aantal maatregelen en werden heel wat voorbereidingen getroffen.

U vindt de praktische organisatie van de heropstart fase 2 beschreven in de bijlage. 

Mogen wij beleefd vragen deze beschrijving aandachtig door te nemen en de maatregelen in acht te willen nemen. Enkel op die manier kan deze heropstart op een veilige en rustige manier verlopen.

Mochten er vragen zijn, aarzel niet om deze door te spelen.

We verwelkomen de leerlingen alvast met open armen en hopen dat het voor iedereen een blij weerzien wordt en nog een fijn einde schooljaar.

Tot vrijdag!?

 

Klik hier voor de bijlage

 

Directie en leerkrachten

Vrije Basisschool Leieparel

 

 

Update heropstart fase 2

Via deze link algemene info i.v.m. de heropstart fase 2 kleuter en lager

Via deze link praktische info heropstart kleuterschool op 2 juni 2020

Gelieve alle info aandachtig te lezen zodat alles haalbaar en veilig kan verlopen.

Met vriendelijke groeten

Directie Franky De Graeve

 

 

 

            Elk kind stapt onze school binnen als een “parel”.

De parel begint met een landkorrel binnen een oester, laagje per laagje wordt dit wonderbaarlijk stukje schepping met parelmoer bekleed. Zo groeit elke parel uit tot een zeldzaam en uniek juweeltje; tot iets moois en kostbaar.

Elke parel is net als elk kind uniek. In onze school zijn kinderen als parels, ze krijgen de kans om hun persoonlijkheid te ontwikkelen en te ontplooien. Ieder kind heeft talenten (die soms nog verborgen zijn) zoals parels in een oester. Op onze school waarderen we elk talent. Elk talent mag groeien zoals echte parels in een schelp ook doen

We gaan de parels koesteren en er zorgzaam mee omgaan.
Zoals een parel zijn schoonheid krijgt door de glans, willen wij leerlingen doen glanzen door ons onderwijs: aandacht, zorg, veiligheid en kennisoverdracht. Parels ogen nog mooier samen aan een snoer. Met alle participanten willen wij in verbondenheid samenleven op onze school.
Onze vurigste wens is dan ook, dat de kinderen dit schooljaar mogen schitteren als parels en dat iedereen, die ermee betrokken is, mag blinken.

Directeur Franky De Graeve 

Vrije Basisschool LEIEPAREL
Kaaistraat 9-11, 9800 Deinze
09 381 55 50
0476 60 39 29
 
--------------------------------------------------------------------------
Volg ons ook op Facebook ! 
 
.